SnakeEyes Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a RT nie powinna mieć klimy i elektryki na wyposażeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc001 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 a RT nie powinna mieć klimy i elektryki na wyposażeniu? szczerze mówiąc to nie wiem, wydawało mi się, po przeczytaniu kilku artykułów przed kupnem, że powinna... ale najwyraźniej tak nie jest, nie mam klimy ani elektrycznych lusterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 el. szyby przód były std w wersji RT, a klima i el. lustrka nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 generalnie poczytałem troszke i nie znalazlem odpowiedzi jakie wyposażenia przypisane są do danych oznakowań wersji Megane...dziwne co nie? moze ktos ma rozpiske.doszukałem sie tylko info, że były wersje: RN, RT, RXE, RNA, RNE, RTA, RTE a dodatkowo np. ALIZE. ja w RT mam wszystko+webasto.... czesto ludzie pisali ze polskie RT bywało ubogie jak niemieckie RN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 był pewien std wyposażenia dla danej wersji który często był rozszerzany o dodatkowe elementy będące standardem na danym rynku czesto ludzie pisali ze polskie RT bywało ubogie jak niemieckie RNnie będzie to prawdą bo w RN nie było lakierowanych lusterek i halogenów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 A ja mam wersję RT, co prawda po lifcie, ale zakupioną w Polsce i wyposażoną w klimę, elektrykę lusterek z podgrzewaniem włącznie, do tego centralny z alarmem i immobilajzerem, wszystko fabryczne, komputer, halogeny, 4-poduchy, ABS był już w standardzie, przednia szyba niestety nie podgrzewana a by się przydała i muszę powiedzieć, że wyposażenie w dużej mierze zaważyło na wyborze tego auta przeze mnie. W swojej klasie wśród konkurencji na pewno pod tym względem przoduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek79 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 u mnie RT to klima, ABS, el. szyby i lustra, podgrzewane siedzeniai przednia szyba,centralny (bez alarmu), imobilajzer. auto z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Było jeszcze RL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4538002 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 mam meganke 1.4 97r wersja RT mam elekt szyby z przodu elekt lusterka wpomaganie abs centralny zamek obrotomierz xD i chyba to wszystko niestety abs nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajbek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Meganka 1 ph 1 RXE 1996rok wspomaganie kierownicy, ABS, elektryczne przednie szyby i lusterka, halogeny, regulacje fotela kierowcy wysokość i odcinek lędźwiowy, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia, welurowa tapicerka, centralny, klimatyzacja, ogrzewana przednia szyba, radio sterowane z kolumny kierownicy, 2 poduszki powietrzne, obrotomierz, podłokietnik w kanapie, podgrzewane przednie fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4538002 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Cięcie Halogeny też miałem w RT ale wstałem któregoś dnia rano i po halogenach śladu nie było ( Radzę przypomnieć sobie regulamin forum bo jesteś z nim na bakier. :) - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 moje RT (1997r.) to klima, ABS, el. szyby przednie, komputer pokładowy,centralny zamek, immobilizer, halogeny. auto z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Kaleido : klimatyzacja manualna , 4 x PP , zmieniarka na 6 CD , el. szyby , ABS , halogeny, centralny zamek, el. lusterka, immobilizer, zderzaki i lusterka w kolorze nadwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Wersja RL megane I ph I 1996 - halogeny, centralny zamek, alarm, wspomaganie kierownicy, immobiliser, blokada skrzyni biegów, welurowa tapicerka do tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 moja wersja RXi-wspomaganie,ABS,halogeny,centralny,4 pp,4el szyby,el lusterka,klima +schowek,blokada skrzyni,komputer,lakier perła,kierownica- skóra,lusterka lakier,uchylna tylnia szyba klapy,relingi,reg wys kierownicy i chyba to wszystko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi