m-c-ool Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ja mam wersję AIR 01r. i wyposażenie to : el. szyby przód + 4 poduszki + ABS + klima + przeciwmgiełki przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja posiadam francuskie RN może ktoś powiedzieć co ono posiada ? Obecnie wiem tak że wspomaganie, immo + centralny z kluczyka, tylna szyba podgrzewana, 2 poduszki, Ale co dalej to już nie może ktoś mnie oświecić ? Renaut Megane Classic 1.6 (75km) 97r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor2502 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ja posiadam RT z tego co mi wiadomo posiada: - immo - el. szyby - el. szyberdach - el. lusterka - ABS - wspomaganie kier. - centralny zamek - komputer - poduszka powietrzna - welurowa tapicerka - halodeny przeciwmgielne ale to tyle co mi wiadomo może jest coś o czym nie wiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samochodzik Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ja posiadam francuskie RN może ktoś powiedzieć co ono posiada ? Obecnie wiem tak że wspomaganie, immo + centralny z kluczyka, tylna szyba podgrzewana, 2 poduszki, Ale co dalej to już nie może ktoś mnie oświecić ? Renaut Megane Classic 1.6 (75km) 97r. 4 poduszki , abs , elektryczne szyby z przodu , centralny zamek na pilota , wspomaganie kierownicy , światła przeciwmgłowe przednie , podgrzewana tylna szyba + wycieraczka , immobilajzer , komputer W moim jest welurowa tapicerka i lakier metalik Auto z 2000 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koval91 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 4 poduszki , , elektryczne szyby z przodu , światła przeciwmgłowe przednie , podgrzewana tylna szyba + wycieraczka , , komputer Tych rzeczy nie mam. Szyba niby podgrzewana jest ale nie grzeje.. wycieraczki nie mam bo to sedan a tam chyba nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samochodzik Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Cięcie Bogatsze wyposażenie montowane seryjnie pojawiło się w 1999 roku po tgz: liftingu W swoim aucie nie mam klimy i szyberdachu Boleje , że nie mam siedziska dla dziecka w tylnym fotelu które bywało w starszych od mojego modelach ;( Pozd ... Regulamin forum jasno mówi o zasadach cytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_1995 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Witam, odświeże wątek. Ja posiadam Megane Classic z pażdziernika 98r. . Mam wersję RT. Moje wyposażenie to: -elektryczne lusterka + podgrzewane -elektryczne szyby z przodu -ściemniacz deski rozdzielczej -regulacja ustawień świateł -regulowana kierownica -sterowanie radiem pilotem przy kierownicy -elektryczny szyber dach -jeden cały wyświetlacz na radio, godzinę i temperaturę -2 poduszki powietrzne z SRP + napinacze i to wszystko co jest w SRP -obrotomierz -centralny zamek -imobilajzer, nie wiem czy dobrze napisałem -światła przeciwmgłowe przednie -podłokietnik z tyłu -lusterko w zasłące od kierowcy i pasażera -fotel kierowcy z regulowaną wysokością i poduszka na odcinek lędziowy -popielniczka z tyłu -schowek z tyłu na prawych drzwiach -6 głośników, już nie seryjne, tak jak radio i nie mam działającego sterowania radiem przy kierownicy -podgrzewana tylna szyba -nawiew z zewnątrz jak i wewnątrz - kontrolki od zapięcia pasa i otwarcia 4 drzwi i klapy bagażnika -ABS -koła rozmiar 175/70/R13 - lusterka i zderzaki malowane pod kolor nadwozia - kolor złoty metalik - korekcja szybkości działania wycieraczek na pierwszym biegu i automatyczne przełączanie z 2 biegu na 1 jak się auto zatrzymuje, a z powrotem jak się ruszy wskakuje na 2 bieg -roleta na tylną szybę -wspomaganie Mam nadzieję, że komuś pomogłem, brakuje mi klimatyzacji. Silnik 1.6. 55 kw (75km) Edytowane 27 Lipca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam u mnie Megane 1,6 97 rocznik wersja wyposażenia to RTE: - el szyby przód - klimatyzacja - wspomaganie kierownicy - ABS - zderzaki w kolorze nadwozia - immobilajzer - centralny zamek na pilota (bez alarmu) - 1x poduszka powietrzna (kierowca) Szału "nima" ale chociaż coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Odświeżam temat bo nastąpiły zmiany. Zakupiłem sobie Meganke kombi 1 ph2 wersja RXE :) -Grzane fotele - grzane lusterka -elektryczne lusterka -podgrzewana szyba przednia -ABS -komputer pokładowy -klimatyzacja -radio CD chyba z laguny Renault Philips (lepiej gra i ma więcej mocy) -6 głośników -4 el szyby -blokada otwierania szyb tylnych -4 poduszki pow -halogeny -lusterka i zderzaki w kolorze nadwozia. -zestaw głośnomówiący renault hama Czy coś jeszcze? Nie wiem, jak coś wypatrzę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi