Marcin MII Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam mam pytanie czy moze ktos posiada ksiazke "NAPRAWIAM SAM" do megane II szukalem w ksiegarniach ale nie znalazlem moze znacie jakis sklep internetowy gdzie takowa maja ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Może takiej nie ma? W Megane II jest książka odwiedzin w ASO! I w prezencie zbiera się pieczątki. Są PDF-y ASO-wskie za darmochę na ftpie do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin MII Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 A mozesz podac mi link do tej stronki bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 FORUM RENAULT MEGANE :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 dla ulatwienia dodam watek ktory ma w temacie slowa "instrukcje" oraz "megane" :) ja chyba za dobry jestem... kiedys mnie to zgubi ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ...i tak za tydzien ktos zapyta znowu i o kontrolke poduszek tez pewnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domekrap Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam wszystkich. Może ktoś ma link do eboka "sam naprawiam renault scenic". Mam scenica '99 (z nową budą), 1,6, 16V + klima. Owszem udało mi się ściągnąć eboka z internetu. Cała książka ale niestety w języku francuskim. W księgarniach nie ma takiej pozycji. Interesują mnie szczególnie opisy wymiany silnika krokowego, sondy lambda i pompy paliwowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 ...i tak za tydzien ktos zapyta znowu i o kontrolke poduszek tez pewnie :) I jeszcze o prlywajaca obroty. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 oraz magiczne kabelki pod fotelami "przeciez nie mam ogrzewanych!?" dobra koniec OT. chyba zamkne temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 i o spalanie 1,9 dCi i 1,5 dCi. [ Dodano: 2007-03-22, 17:42 ] ja chyba za dobry jestem... kiedys mnie to zgubi ;P Dobra dobra, a kto usuwa nasze wspaniałe posty o bzdetach!?? Jakiś Faszysta!! ;-) My się tu produkujemy o pierdołach a ktoś przychodzi i CIACH koniec gadki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 no wlasnie... :] z tej sesji moderskiej to juz trzeci raz musze "wasze grono" upomniec o trzymanie sie tematow watkow! na prawde prosze o respekt dla zalozycieli tematow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 przpraszam za wywody :) patrzyłem specjalnie dla ciebie w norauto ale nie ma moze spróbuj na giełdzie samochodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gets Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 tak jest coś takiego ale obecnie chyba tylko w wersji anglojęzycznej http://www.bookmaster.pl/ksiazka/99440.xhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi