elkubaso Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Witam Moge kupic od znajomego megane 2005r 1.6 16V przebieg 40000 km salonowy serwisowany w ASO (znam dokladnie cala historie auta od 1km użytkowania) za 20tys.zł wydaje mi sie ze cena jest atrakcyjna , jak uważacie Męczy mnie jedno pytanie ,a mianowicie to co przeczytałem na forum o KZFR czy to kolo psuje się w każdym silniku 1.6, czy sa jakieś model ktore sa bez tej wady fabrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 cena jest super atrakcyjna nawet az za bardzo ale skoro znasz historie auta to bierz w ciemno:) miłej jazdy, na rynku wtórnym ciężko o takie rodzynki bo normalnie to te auta stoją po 30 tys. zł i więcej, co tu więcej gadać tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi