ololysy Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam. Czy ktoś ma może pojęcie czy belki bagażnika dachowego do megane mają taki sam rozstaw mocowania i w zwiazku z tym czy pasują do megane scenic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAANDRZEJJJ Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 jak sie dluzej tak zastanowisz to zobaczysz ze lepiej wyglada bez chyba ze potrzebujesz do przewozenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 z mojego doświadczenia wiem ze belka z meganki nie pasuje do scenica(jest za krótka), mówie tu o belce mocowanej przy drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Jezeli nie masz specjalnych otworów w listwach dachowych to proponuję Ci zakup bagaznika montowanego pod drzwi firmy Thule. Jest specjalny model do Scenica i pasuje on idealnie i nawet lepiej niz orginalny Renault. Przymierzałem rownież Inter-Pack i niestety nie ma co oszczedzać paru groszy bo przerabiałem je wszystkie na aucie i ten pierwszy jest taki jak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam takowy oryginalny Renault i będę sie go pozbywał. Jeśli byłbyś zainteresowany dawaj na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi