Leos Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Witam wszystkich.mam zamontowane w meganci dwa wzmacniacze po 500 rms kazdy. potrzebuje dobrac do nich 1 lub 2 kondensatory. co radzicie? slyszalem ze do jednego wzmacniacza potrzebowalbym 1 faradowy kondensator.czy to prawda? nie wystarczy jeden kondziol np.2 farady na oby dwa wzmagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Teoretycznie na 1000W powinien być 0,5 farada daj sobie 1 bedziesz miał zapas ja mam coś ponad 1000W i smigam na tym DIETZ CHROME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman87 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 zle mowicie, siedze troche w temacie imoge poweidziec ze umowna wielkosc to 1F na 500RMS. mozesz kupic 1 kond 2F tylko patrz czy ma wyjscia na 2 wzmaki:) pochwalcie sie co macie zalozone w samochodzie te wasze Waty to RMS?? czy MAX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil3k6 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Koledzy czy to prawda ze trzba sie znać aby podłaczyć kondensator a jesli tak to napiszcie mi jak to sie dokładnie robi bo słyszałem ze mozna sobie instalacje popalic )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi