Bartek Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam Czy spoiler do megane coupe 2001 rok pasuje np z meganki 96-98-99 rok bo ja mam mocowany standardowy na 2 sruby z kazdej strony do klapy. A chciałbym sobie kupic znacznie wyzszy i niewiem czy te co oferuja na Allegro na starszych coupe spasuja tez na moja 2001 ????? chodzi o spoiler na klape. Moze ma ktos sprzedac????Pozdrwawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 pasują, bo tylna klapa pod tym względem się nie zmieniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 bartek napisał: Moze ma ktos sprzedac???? polecam allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi