Rysiek_W Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://je.pl/ataw Ciekawe ,czy to że z 19-nastki wyszły 3 kobiety ma jakies zanczenie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 wiesz co mnie to nie wzrusza u mnie w bloku mieszka 24 rodziny mamy własny parking z ochroną i 24 miejsca parkingowe a wygląda to tak: srebrna Omega na 2 miejscach reszta wzorowo jak przyjeżdżam z pracy i nie ma miejsca dla mojego auta to zastawiam wjazd w poprzek stawiam megii i mam ich głęboko w poważaniu a tak wygląda piękny dojazd do bloku masakra w zimie błoto po kolana [ Dodano: 2007-03-28, 20:00 ] ta megi to nie moja jakby kto pytał (moja u blacharza) [ Dodano: 2007-04-26, 21:06 ] A teraz parę nowych widoczków z mojego okna..... [ Dodano: 2007-04-26, 22:49 ] nowe foty z jednego i drugiego okna jedno miłe drugie przygnębiające to to przygnębiające a to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi