MACIEJM Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 zamontowałem radio PHILIPS wSCENIKU 98r przednie głośniki działają a tył nie {w radyjku brak funkcji FADER . balanc działa LP i PR czy istnieje możliwośc zmostkowania przewodów tak aby działał tył używając balanc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ja mam zmostkowane z tego względu że radyjko mam 2x8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIEJM Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 małe pytanko jak tozrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ja mam to już fabrycznie we wtyczce tak zrobione wyciągnij radio i masz tam 2 kostki ISO ta dolna jest od głośników wyciągnij ją i zobacz ile radio ma wyjść, w kostce głośniki na tył są na lewej i prawej stronie jeżeli radio ma wyjścia tylko na środkowe miejsce wtyczki to wystarczy kawałkiem przewodu poprowadzić sygnał na zewnętrzne wyjścia w kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIEJM Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 jutro zobaczę bo nie pamiętam . czy możesz podpowiedziec jakie kolory połączyć ze soba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 nie pamiętam kolorów ale na pewno górny kabel z górnym z boku i dolny z dolnym z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi