Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Czy ma ktoś program mapę na pc (laptopa) z możliwością nawigowania??? chciałbym mieć nawigację przy użyciu swojego laptopa mam w nim podłączenie do neta i przystawkę gps?? czy jest coś takiego? czy jest to wykonalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Praktycznie większość map na PC ma obecnie możliwość obsługi GPS np: Automapa, Mapa Polski Czy Autoroute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 rozumiem i powinno działać [ Dodano: 2007-03-28, 22:24 ] będzie mi pokazywać gdzie skręcić i do tego mówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 taką funkcję widziałem w Microsoft Autoroute. Ale z tego co wiem od 2003 roku nie wspomaga ten program polski, pokazuje całą europę zachodnią. (bardzo dokładnie, nawet małe uliczki w miastach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ma ktoś taki programik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 W teorii powinienies go kupic w sklepie. Jezeli nie chcesz kupic zawsze mozesz ja sciagnac z eMule, DC czy cos podobnego. Robisz to na wlasna odpowiedzialnosc ale jest mala mozliwosc ze ktos CI wykryje to ze masz nie legalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 to samo mówią z windą, popatrzę po sklepach [ Dodano: 2007-04-01, 10:42 ] Wielkie Podziękowania dla DrNO zainstalowane działa pokazuje nawet uliczki gruntowe tak jak ta przy moim bloku dla mnie temat zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 można wiedzieć jaki program w końcu zakupiłeś (czy ściągnołeś) ??? i dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Automapa aczkolwiek teraz już stosuję nawigację Smartgps bo laptop był dość uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarekinga Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Czy ma ktoś program mapę na pc (laptopa) z możliwością nawigowania???chciałbym mieć nawigację przy użyciu swojego laptopa mam w nim podłączenie do neta i przystawkę gps?? czy jest coś takiego? czy jest to wykonalne? Poszukaj programu Navigator 7 (łatwo go znaleźć w google) w wydaniu oczywiście "lekkopirackim" ale wpełni funkcjonalny. Używam go z powodzeniem. Jedyny problem to podłączenie anteny gps usb do lapka. Mój widzi antenę tylko przy podłączeniu do jednego konkretnego portu usb. Jest to oczywiście niezależne od programu, a jedynie od sterów anteny, która chodzi na wirtualnych portach com. Co do programu - nie ma wszystkich nazw ulic w mniejszych miejscowościach. Prowadzi całkiem sprawnie po polsku. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi