Szczawik Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam problem z radiem oryginalnym w mojej Megi!! odłączyłem radio i włączyłem i migają zera.......prosi o wpisanie kodu...ale powiedzcie mi jak wpisać zero? Skoro w moim kodzie jest cyfra zero ale klawisze są tylko do 6..pomocy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 jak masz pilota to pilotem wpisujesz, a jak nie masz pilota to można klawiszami i tak klawisz 1 to pierwsze zero, by otrzymać 5 musisz go wcisnąć 5 razy, itd, zatwierdza się 5 lub 6, poszukaj na forum było już parę razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Wciskam jedynke i nic....cały czas mi migają zera........kurna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Nie chcę być nie miły. Ale jest instrukcja obsługi. Jeśli każdy miałby inne radio i zamiast poszukać w instrukcji wpisywałby na forum co i jak to by był tu niezły śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No to jesteś niemiły bo niekażdy posiada instrukcje obsługi! Mam problem poprostu z klawiszami.Chce wiedzieć którym klawiszem ustawic cyfry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 niekażdy posiada instrukcje obsługi poszukaj na ftp pikura, tam powinna być instrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 na ftp sa nawet dwie... a ja zaraz przygotuje maly trik do anjnowszych radyjek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Czekamy... Ale mam nadzieje że go nie znam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 No git ze są.....a jak je z tamtad ściągnąc??.... :) przegladałem forum calutkie!! i nie znalazłem odpowiedzi na moj problem....Otó.ż jak wspominałem ani w pilocie anio w radiu nie moge przelaczyc cyferek.Cały czas mi migają zera...mogę zatwierdzać kod...moge przelaczac dalej cyfre...ale nie moge jej zmienic.....radio działało jak talala.Próbowałem już wszystkimi przyciskami anwet parpma naraz...pomocy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ftp://renault:[email protected]/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Dzięki!! :) No wiecie..ja sie dopiero ucze :) Poszukam popatrze....Ale jak nie znajde to pomożecie? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pokrętłem w pilocie zmieniasz cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Patrzcie no....pojrętło mam w pilocie :) PRZPRASZAM ZA PROBLEM :) ale to pokrętło było tak sprytni ukryte :-P Wszystko dziąła jest ok! Dzięki bardzo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi