Maniek Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 U mnie non stop leci płytka :) Czyli nic inego jak bassik ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak jadę sam i potrzebuję troszeczkę relaksu to puszczam Dire Straits. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Sting najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ja wlasnie przedwczoraj odkrylem swietnego wykonawce. Ben Westbeech sie nazywa. Polecam wszystkim zapoznanie sie z jego tworczosia, a zwlaszcza z najnowsza plyta i utworem Get Closer z tejze plyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jak narazie eska ale mam chrapke na transmiter fm więc będzie leciało techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 transmiter fm straszne badziewie, a w dodatku nielegalne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshki Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Najnowsza plyta Nickleback - polecam jesli ktos lubi rockowe granie podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 U mnie na razie jest Lady Punk, coś mnie kopnęło na perły z lamusa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 No gdyby nie ReiL pewnie bym dalej pisał - nic nie słucham bo nie mam radia - ale radio mam, i dosłownie radio leci. Radio FAN lub RMF bądź ANTYRADIO. I jakoś się jedzie.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna_Ryba Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Radia nie słucham wogóle. U mnie leci raczej ostra nuta z kaset:) Jednak ostatnimi czasy króluje nieśmiertelny Rock'n'Roll, a mianowicie AC/DC i Rose Tattoo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ja słucham tylko radia: zazwyczaj RMF, ZET, EM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak jeżdżę z żoną to z reguły Zetka i to dość cicho :-P Jak jadę sam, szczególnie gdy gdzieś poza miasto to CREED, Linkin Park, Nickelback a czasam jak mnie coś wkurza to ONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glide Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Eric Clapton i Peter Gabriel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Aktualnie najczęściej The Sparks. Trochę glam rock, Sarah Brightman, Muse, Arctic Monkeys, American Rock, Manheim Steamroller, etc. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ja słucham ogólnie radia wszystkich jaka piosenka lepsza radiostacja eska rmf max radio złote przeboje. a jak chce sie wyluzowac to fasolki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi