danielw23 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ja w sumie to zależy od nastroju :) ale przeważnie gothik metal , no ale zdarza się tez posłuchać radia , przeważnie ESKA Rock bądź RMF MAXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek4100 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 CB radio - najcześciej :) Jeżeli już muzyka: Collins, Sting, Pop (Michael Jackson), Rock. Czasami lubie stare kawałki Italo Disco :) Radio Tok FM, ZET, RMF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Wawa Trójka EskaRock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Radia - Radio Zet, Planeta FM, RMF FM A na telefonie podpietym do radia mam RnB, rap, pop, rock ;) Fajnie sie slucha czarnej muzyki, ponieważ glośniki dają bardzo miły bas ;) i wszystko ladnie brzmi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 zależy od nastroju ;) na co dzień RMF FM, jak mnie wkurzą do Radio Złote Przeboje, Radio Zet, CD-MP3 ;) a tu już dowolność od szant przez kombi do depeche mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Radio: - Eska - EskaRock - Jedynka RAP (oldschool) Korn itp. No i oczywiście Żony i CB ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi