janiol13 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Kto na forum ma w planach takie cos ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 No, mocna rzecz. Może koleś jakieś kompleksy ma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Hehe ,może go ktoś kiedyś z inna marką skojarzył i gość po prostu chciał by utożsamiano go tylko z Renatkami I chyba mu się to udało A swoją drogą to stara poczciwa 19-ka zawsze dobrze wygląda (miałem taki dwie) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Tzw. "meski" tunning, poza tym dobrze komponuje się z brudną maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wg mnie kierowca zachowął sie nieodpowiedzialnie. Mógł usunąc ten znaczek z grila bo psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 buahaah leże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Mam pyt. To jest rysunek czy coś na masce położone tak. Jeżeli pomalowane to myślałem o czymś takim ale nie tak duże. Jedna patrząc na ten efekt to zrezygnuję z takiego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Po tych refleksach świetlnych wnioskuję że to nie jest rysunek Na stylistę to raczej właściciel by się nie nadawał ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Wewnątrz logo wytnie dziurę i będzie miał najoryginalniejszy dodatkowy wlot powietrza Na wiejskim tjuningu się chłopaki nie znacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Fajne :-P Kurcze ale na bagażnik dachowy za małe :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 I ma PIESKA z przodu na desce Nooo chyba to jest piesek Wiem Ten piesak to pilnuje tego logo :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stilgar Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Aż strach pomyśleć co zamontował z tyłu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 pewnie cos modzil przy silniku i jakis mega filtr stozkowy nie miescil sie pod maska - trzeba bylo zrobic garb... ze 100km wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 ale przyznać trzeba że oryginalny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlesio Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 oj już widziałem takiego kolesia w clio 2 na masce miał znaczek z Magnuma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi