koszałek opałek Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Zastanawiam się nad sprzedażą mojego samochodu, ale dopiero po dokładnym obejrzeniu potencjalnego nabytku. Ile mogę dostać za swój wóz? Nie chce się bawić w portale motoryzacyjne gdzie pełno jest trefnych samochodów bo nie mam ciśnienia na jego sprzedaż. Megane 04.2004 1.5 dci 82/105KM Confort Expresion 5d ( ponad seryjnie to skórzana kierownica, czujniki cofania, aluminiowe nakładki progów, blokada skrzyni biegów, światła do jazdy dziennej hella ) przebieg 124.000 km, bezwypadkowy, jestem 1 właścicielem, auto kupione w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=5578 popraw to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 bronius, Przenieś proszę temat do działu offtopic / fun. Tak będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi