piotr3 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Dziś wystrzeliły mi ładunki od pasów...stało się to na postoju od tak sobie...i obrotomierz przestał działać. byłem na kompie i nic nie wykazało...wszystko ok. Auto nie było nigdy bite...jestem pierwszym właścicielem...Proszę o pomoc. auto jest mi bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 musiałeś mieć jakieś zwarcie w obwodzie bezpieczeństwa, niestety należałoby znaleźć nowe napinacze i założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 dokładnie sterownik też, więc lepiej daj to do elektronika niech ci sprawdzi obwody bo może być znowu "bum" po podłączeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr3 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Panowie a gdzie się znajduje sensor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Sensor jest za tym schowkiem małym na tunelu środkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid74 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 prosze o pomoc szukam sterownika poduszki o numerze 8200117652 numer sczytany przez komputer na aukcjach znalazłem ten numer z końcówką A ( 8200117652A ) niewiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 błąd ze sterownika można wykasować 8-) ,numer spisz ze sterownika ,powinieneś dorwać taki sam bo jest tego pełno na allegro :roll: Robiłem kumplowi auto ,wymieniałem poduchy ,napinacze i wstawiałem sensor od modelu z tego samego rocznika,tyko sensor z innego miesiąca-numer ten sam był i wszystko działa ;razem go to wyszło ok.350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dawid74, zobacz jeszcze raz swój numer czy rzeczywiście nie ma na nim żadnej literki, nie wiem dokładnie co oznaczają te litery, podejrzewam że chodzi o liczbę poduch i napinaczy, znalazłem u siebie sensor 8200117652B, był on w Senicu z 03r. auto miało 6 poduch, napisz dokładniej, jakie auto, jaka karoseria, ile poduch, który rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid74 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Cięcie Scenic 2001 1.9 dci 6- poduszek ( 2 przednie dwie tylne w siedzeniach + kurtyny) poduchy siedzą całe poleciały napinacze pasów przednie i tylne spróbuję więc dostać się do sterownika dzięki za pomoc. Regulamin forum polecam do poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi