domin_g Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Całe wnetrze mam beżowe i niechiałbym psuć go czarnymi gumami. Jeżli ktoś się spotkał z beżowymi gumami pod nogi ewentualnie dopasowanymi welurkami prosze o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Najszybciej kupisz je w aptece, lub sklepie mięsnym. Chryste....czego to ludzie nie wymyslą. I jakie mają problemy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Na Aledrogo poszukaj. Uszyją na miarę i w dobrym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Janksz, se chłop chce zrobić komforcik estetyczny a Ty sie go czepiasz. Doradź coś a potem krytykuj. Domin, ja do firmowych aut (Magnumki :) ) wziąłem stare na wzór , poszedłem do pierwszego lepszego sklepu z wykładzinami dywanowymi, wybrałem wzór , kolor oraz kolor nici do obszycia (w moim przypadku dywany czarne i kolory nici pod kolory szoferek: czerwony, niebieski i srebrny). Wydawało się że zapłace spore pieniądze a okazało sie że za dywan ok 0,6m na 2,0m z przycięciem i obszyciem coś w okolicach 80-100zł. Myśle że zapłacisz za 4 małe podobnie. Po prostu poszukaj i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin_g Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Najszybciej kupisz je w aptece, lub sklepie mięsnym. Chryste....czego to ludzie nie wymyslą. I jakie mają problemy... :) W aptece może dostaniesz coś na nerwice lub tzw skaczący gul, w mięsnym to możesz kupic słoninę. Wbrew pozorom kupić dopasowane to problem a jakbym chciał badziewie to bym poszedł na targowisko albo kazał uszyć babci. Możę Tobie wszytko jedno co masz w aucie dla mnie nie!! Uwaga możesz przeżyc szok klikając na link widząc porządne dywaniki LINK (niestety do megane tylko w czarnym) Vivaldi dzieki za podpowiedź ale niestety stare dywaniki oryginalnymi nie są. Ale prawdopodobnie zadowoliłby kolegę janksz'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 No i widzisz Vivaldi jak to warto pomóc koledze estecie? :) Człowiek ma poważny problem, a Ty mu kit wciskasz. Nie wstyd Ci? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ja chesz ori dywaniki to do ASO podjedź, koszt 250-300 zł za komplet i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 ale on szuka beżowych. Wytnij sobie z kartonu wzór oryginalnych (np z ASO) i w droge do tych od Teppichów. :), a w co lepszym sklepie możesz sobie nawet inicjały zlecić do wyszycia. Ciemno brązowy na beżowym będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 W ASO mają takie kolory jakie kolory miała wykładzina podłogowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Na Aledrogo mają już wzory. Jak byłem na giełdzie w Krakowie to też szyli na miarę i mieli wszystkie wymiary. Krzyczeli ok 90 zł. Kolor możesz również dobrać. Tak będzie najtaniej i najwygodniej. Przyślą do domu. Ojcu tak zamówiłem. Idealnie pasują do tapicerki. Minimalne różnice odcieni ale nie do zauważenia, ja mam w tej kwestii wprawne oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi