kbarann Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 pierwsza litera imienia i od nazwiska reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Mój jest z filmu Die Hard, naszło mnie kiedyś jak trzeba było założyć chyba konto na wp. I tak zostało. Po kilku latach zorientowałem się, że prawidłowa pisownia jest trochę inna ale mi to nie przeszkadza - i tak wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Wymyślone w podstawówce i tak do dnia dzisiejszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 gdy zakupiłam megankę każdy na mnie zaczął wołać Megi a 98 w nicku to rok produkcji mojego auta... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 a 98 w nicku to rok produkcji mojego auta... ;) Hmm, a ja myślałem że.... :roll: ;) A u mnie jakoś tak wyszło z zamiłowania do 8-bitowych komputerków i gier na nie... ;) zwłaszcza do jednej gry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jars Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 A u mnie "jar" od pierwszych liter imienia a "s" od pierwszej literki nazwiska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko009 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 niko to skrócona i lekko przerobiona końcówka imienia Dominik a 009 to przypadkowe numerki bo jak wszędzie zwykły "niko" był już zajęty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 nauczyciel w szkole średniej tak mnie nazwał a pisownia to już mój pomysł;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jellov Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 yellov ksywka od lat - spolszczenie w moim wykonaniu ( bo w końcu w Polsce żyjemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 arni88 wymyśliłem kiedyś, jak kolega wolał za mną Arnold, a 88 to rok produkcji ;) Ksywki tej używam w wielu grach ;-) aha ja jestem ten arni z małej litery ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zawsze od kąt pamiętam byłam Dorką, Dorka to ,Dorka tam to i tak zostało ;) z stąd mój nick ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Czemu Wojtek1987 bo łatwo mi go zapamiętać a login który chciałem wybrac na forum był już zajęty -- Młody ;) Młody bo woła tak non stop na mnie brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Moją ulubioną postacią z uniwersum Transformers jest właśnie SoundWave ;) Nie będę tłumaczył dlaczego właśnie Transformers, fani każdego uniwersum (stargate, star trek, star wars, uniwersum DC czy Marvela itp. itd.) za coś je kochają a wytłumaczyć tego tak po prostu się nie da ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Pracowałem swego czasu w takiej to firmie jak BOC. Był przestuj nie było zbyt dużo roboty więc wlazłem na stronę joemonster i stwierdziłem iz się zaloguję by ogladac więcej zdjęć. Musiałem wymyslić jakiegoś nika bo Łysych było mnogo a nie kręci mnie łysy 123 więc wpisałem Obiboc jak przeczytasz po polskiemu wyjdzie obibok. I tak zostało wszędzie się tak zapisuję podpisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oper601 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Moim pierwszym samochodem był Trabant 601. Siadając za kółkiem "przebłysku geniuszu niemieckich inzynierów" byłem jego operatorem, stąd oper601 ;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi