szlepster Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Na praktykach kolega z pracy mówił do mnie Szłeps od nazwy napoju Schweppes Tonic, tak zdrobniale nazwisko Szweblik, w 2001-2002 dokladnie nie pamietam były Dni Rudy Sląskiej po których znajomi wymyślili Szłepster Festynowy Jebaka :) (tu nie będziemy opisywać całej historii) i tak juz zostało Szłepster, później literka "ł" gdzieś się zapodziała na klawiaturze i jest Szlepster :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 benek - to ksywka już od szkoły , jakoś się tak narodziła a 25 to wiek , czyli jestem dosyć młody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Mój Nick wziął sie z popularnego/swego czasu/ filmu z Sylwestrem Stallone :l: Patrząc na zdjęcia mojego poprzedniego samochodu/zaprezentowanego przy okazji Megane/ wydaje sie to uzasadnione ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adams-m Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 adams- pierwsze litery od nazwiska, m- to pierwsza litera od imienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 od imienia, a cyfra....w wieku 23 lat założyłem pierwszego maila....tak to było w czasach raczkującego internetu w PL. A kolega 0cool to chyba mieszka tam gdzie ja kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 utusiek od uta a to z kolei od imienia Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 urbanek - od nazwiska a 666? (iron maiden....) Wszystkiego po trochu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto.diabel Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 mefisto.diabel - tak kiedyś wymyśliłem i tak pozostało. Na tym i na innych forach. Na początku był Mefisto (taki nick artystyczny), ale często był zajęty więc dodałem "diabel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi