el_palindo Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Mhm, naklejek pewnie nie zaproponuje nikt, bo wszyscy przynajmniej [oprócz mnie] obklejeni naklejkami SIKUR/PIKUR ;-) Tylko ja nie :-? SIKUR to tylko oddział a do tego marny :) mają takie same naklejki jak wszyscy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Mocny i krótki komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 SIKUR to tylko oddział a do tego marny :) mają takie same naklejki jak wszyscy 8-) Hahaha , dobre. Kolego Moroh może nie byc w temacie. Sikur to Śląski Internetowy Klub Uzytkownikow Renault ,ktory chyba w 2002 roku założyłem.Jest filia Pikur-a www.klubrenault.pl - bo pikur jako pikur nie ma przypisanego miejsca ale zostało stworzonych kilka oddziałów. W sumie nie dzielimy oddziały na lepsze i gorsze ale jakby taki podział zastosowac to Sikur od już długiego czasu najsilniejsza i najbardziej aktywna filia w Pikurze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Rysiek_W jestem w temacie, swojego czasu z Tobą rozmawiałem ;-) ale pewnie mnie nie pamiętasz, byłem na zlocie Twingo.. w Zabrzu ale naprawdę dawno - bo ze 2 lata temu. Wtedy rozkminiałem zakup "Żabki" dość mocno się interesowałem tematem, jak widziałem to żywotne były wszystkie oddziały, wtedy. Jak podkreślam to było dawno i nieprawda ;-) A jakimż to sposobem mogę się zaliczyć do grona SIKUR? Pytanie może nie z tego tematu, ale musiałem je w końcu zadać ;-) No chyba, że robimy totalnie nowy klub.. Wyłącznie Megane Club ;-) hiehie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No chyba, że robimy totalnie nowy klub.. Wyłącznie Megane Club ;-) hiehie ;-) błagam tylko nie Megane Club bo mi sie z Megane Club Kielce kojarzy :) :-/ [ Dodano: 2006-10-26, 22:17 ] SIKUR to tylko oddział :) a do tego marny :) mają takie same naklejki jak wszyscy 8-) Hahaha , dobre. Rysiu sie na żartach zna :) :) a wiesz że teraz to KIKUR rośnie w siłe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Ok przepraszam najmocniej, już nic nie wspomnę o tym! Przysięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Hahaha , dobre.Rysiu sie na żartach zna :) :)a wiesz że teraz to KIKUR rośnie w siłe Ja się znam na żartach ale chciałem kolegę wprowadzić;-) A faktem jest ,że Kikur ostatnio zaczął się reanimować i oby tak dalej !!! [ Dodano: 2006-10-27, 00:38 ] A jakimż to sposobem mogę się zaliczyć do grona SIKUR? :) Pytanie może nie z tego tematu, ale musiałem je w końcu zadać ;-) No chyba, że robimy totalnie nowy klub.. Wyłącznie Megane Club ;-) hiehie ;-) Wpadnij na jakiś nasz zlot, ujawnij się na grupie dyskusyjnej Pikur-a,oramkuj i oklej bryke i już będziesz w rodzinie;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To się nazywa 'lans' ;-) Propos, będę zerkać na terminy spotkań SIKUR. Trzeba być czujnym 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 To się nazywa 'lans' ;-) Propos, będę zerkać na terminy spotkań SIKUR. Trzeba być czujnym 8-) z gliwic niedaleko do krakowa zapraszam na spota :) info na liście dyskusyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A no tak, teoretycznie niedaleko ;-) ale Kraka nie znam zupełnie, ani razu nie byłem.. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 27 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 A no tak, teoretycznie niedaleko ;-) ale Kraka nie znam zupełnie, ani razu nie byłem.. ;-)tymbardziej dobra to okazja trafić trafisz bo udzielimy pomocy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 hmmm pomyślę nad tym, jednak na paliwo muszę mieć.. w jakim zakresie pomoc udzielana? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 hmmm pomyślę nad tym, jednak na paliwo muszę mieć.. w jakim zakresie pomoc udzielana? ;-)sie coś wymyśli... prawda [shadow=blue:99a2ac53dd]doktorku[/shadow:99a2ac53dd] ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 proste! zapewniamy nawigacje po krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Co do naklejek PIKU'ra, SIKUR'a itd że są takie same to fakt. Też taką miałem na clio, ale klub z Elbląga (FUREL) ma naklejkę inną. Była taka na clio jest i na megance. PIKUR'owskiej sie jeszcze nie dorobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi