store Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam , jest to moj pierwszy post jakos do tej pory nie było okazji by cos napisac heh.. Mam taka prosbe jesli ktos by mogł pomóc i ocenic te dwie aukcje byłbym bardzo wdzieczny . Przymierzam sie do kupna nowej meganki nie musi miec super wyposarzenie , ale i tak mam wielki problem ze znalezieniem czego kolwiek w cenie do 8000 zł. Chciałbym sie poradzić Was czego moge sie spodziewac za te pieniądze i czy ktoraś z aukcji jest warta uwagi. Aktualnie mam na oku takie oferty: 1. http://otomoto.pl/renault-megane-1-6-super...w-C7902834.html 2. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7833597 Z góry Dziekuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 1. pewnie za krótko szukasz,że masz problem ze znalezieniem 2.dałęm dosłownie ciut więcej niż ty chcesz przeznaczyć a zobacz jaką Megi dostałem (link w podpisie). 3. Także porównując te autka z aukcji to są golasy a za te pieniążki,można już lepiej wyposażone autka znaleźć. 4. z Włocławka daleko nie masz-więc zapraszam do Bydgoszczy w niedziele na giełdę samochodową w Bydgoszczy (ja moją akurat tu kupiłem) 5. co do aut przedstawionych w linkach-nie mam zastrzeżen większych oprócz wyposażenia.szkoda,że nie ma fotek samego tyłu i samego przodu aby porównać szczeliny między elementami.W nr 1 wydaje mi się ten przebieg raczej mało realny a nr 2 jak był w ASO serwisowany rzekomo,to można sprawdzić poprawnośc danych-chociażby przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
store Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Fajne masz cacko:P ja to juz jestem po przejsciach miesiac temu kupiłem jedną jezdzilem sobie a potem wyszły problemy przy rejestracji bo sie okazalo ze gosciu z niemiec miał kredyt i nie był jedynym wlascicielem nie mogl sprzedac heh ale na szczescie nie bylo problemow oddal kase noi teraz szukam ciagle szukam i jak jest cos ciekawego to strasznie daleko a nie warto jechac 200km lub 300 zeby jeden samochod ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Oferta numer 2 różne reflektory (jeden czarny a drugi biały - kolory mocowań) więc pewnie stłuczka czy coś poza tym bardzo fajne kołpaki za 2zl sztuka numer 1 to trochę ciężko uwierzyć w to 120tys km , kierownica już trochę wymęczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 zgadzam się,tymbardziej,że auto może być do bani i potem wracać tyle trzeba.czasem warto jak już jedziesz auto oglądać 200km poszukać na trasie innych do obejrzenia...wpadaj na giełdę a jak nie to może ja podjadę sobie i obejrze co teraz mają za auta,jakby była jakaś fajna Megi to fotki zrobię i dam cynka.Chociaż warto byłoby wpaść do Bydgoszczy na giełdę i potem jechać na spota do Torunia-poznać ludzi noi teraz szukam ciagle szukam i jak jest cos ciekawego to strasznie daleko a nie warto jechac 200km lub 300 zeby jeden samochod ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
store Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jedynke juz ktos kupił wiec odpada heh.. ok. Dzieki za ocene:) Jak znajde cos nowego to odrazu tu wkleje :) hehe OK snake xD byłbym wdzieczny jakbyś miał chwilke i tam u Siebie popatrzył :) ja juz w akcie desperackim po parkingach latałem i kartek szukałem hahaha xD Takie cos jeszcze wypatrzyłem dzwoniłem i ma po prawej stronie lekkie wgniecenie ale po za tym wygląda OK co o tym myślicie? :) ojaaaa zamecze Was hehe:P http://ar-jar.otomoto.pl/renault-megane-1-...i-C7050957.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 to ja mam takie cuś (kliknij na fotkę a będa dane auta): MEGI MEGI 2 już myślałem,że to te same auta...ale nie.oba za to w jednej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
store Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a co myslisz o tym linku co wysłałem ostatni o tej bordowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi