Silver Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Cóż ponieważ megane 1 czas sprzedać i kupić coś nowszego, większego, upatrzyłem sobię megane II jak to sie mówi raz wdepniesz w Renault to już zostaniesz hehe Jeszcze nie jestem do końca ale na 90% będzie to Megane kombi 2.0 16V 136km Privilege Kolor: czarny, gdyż wujek sprzedaje właśnie taką wersje a że jest 1 właścicielem i dla mnie jako chrześniaka opuszcza cenę postanowiłem zaryzykować, mimo tej zmiany obiecałem sobie że jak tylko wyjdę na swoje, dokończę mieszkanie kupuje jeszcze Megi Coupe F7R :good: lecz przez najbliższe 4 miesiące tylko kombi :) zobaczymy jak będzie ponoć wszyscy polecają zmianę :) A o to projekt przyszłych zmian, przed borkami na pewno będzie gotowa: Co o nim sądzicie?? czy lepiej kupić Megi II ale 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 przod jakos mi nie pasi ta dokladka, tyl calkiem spoko, progi rowniez a nie lepiej wstawic przod z RS`a :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Właśnie tylko jak to będzie wyglądać razem Przód z RS a reszta tak jak na fotkach?? Też się nad tym zastanawiałem także dołączam się do pytania kolegi Silver Wydaje mi się że ta dokładka z tyłu nie będzie pasować do przodu z RS:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 na youtube ostatnio gdzies widzialem grandtoura z przodem od rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ojinau, ja też widziałem ale tak dziwnie wyglądał dla tego na dzień dzisiejszy tył na pewno i progi też alu mam lepsze w planach a co do przodu jeszcze myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no dla mnie przod totalnie sie nie podoba a przod od rsa wyglada fajnie takie jest moje zdanie:) napewno znacznie lepiej niz to ustrojstwo tutaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a mnie się podoba... ciekawy projekt a jak w fajnym kolorze i z lepszymi felami będzie całkiem ciekawe auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi