Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

250 000 zł za BMW

marek_c

Rekomendowane odpowiedzi

i z tym mi się kojarzy to BMW z plastikowym srebrem,cyrkoniami itp

To tak jak mówić, że Renault się kojarzy z drogimi częściami, a w rzeczywistości wiesz, że jest inaczej. Powstał stereotyp i tyle. BMW to na prawdę dobre autka i zawsze jako nowe były i są marzeniem milionów.

Snaku masz rację tylko, że od strony moralnej jest to przekręt - auto zgodnie z deklaracjami miał sprzedawać TEDE, a kaskę przeznaczyć na cele charytatywne. Jeśli aukcję wystawił DJ Macu i on w trakcie aukcji stał się właścicielem tej furki to jako nowy właściciel nie ma obowiązku przekazania uzyskanych kwot na cele charytatywne, mało tego może wybebeszyć z auta co chce. To nie on składał publicznie deklaracje o przekazaniu auta na cele charytatywne. I to jest dla mnie przewał.

Sam mam małe dzieci i widziałem w szpitalu naprawdę sporo sprzętu sfinansowanego przez owsiaka, który to sprzęt codziennie ratował i badal dziesiątki dzieciaków.

Dlatego jeśłi ktoś mami mnie informacją, że dochód uzyskany ze sprzedaży przedmiotu X jest przeznaczony na ratowanie dzieci to jestem gotowy zapłacić więcej za niego. ALe w tym momencie jest to stara BeMa, wart może 20 tysia. Wybebeszony stary samochód sprzedawany przez Pana X.

I to jest paradoks z tej sytuacji.

Oczywiście nie wykluczam, że uzyskana ze sprzedaży tego auta kwota zasili konto fundacji wspierających leczenie dzieci. Jednak patrząc na to co siędzieje z tym autem do tej pory raczej w to wątpię.

Snaku masz rację tylko, że od strony moralnej jest to przekręt - auto zgodnie z deklaracjami miał sprzedawać TEDE, a kaskę przeznaczyć na cele charytatywne. Jeśli aukcję wystawił DJ Macu i on w trakcie aukcji stał się właścicielem tej furki to jako nowy właściciel nie ma obowiązku przekazania uzyskanych kwot na cele charytatywne, mało tego może wybebeszyć z auta co chce. To nie on składał publicznie deklaracje o przekazaniu auta na cele charytatywne. I to jest dla mnie przewał.

I to jest paradoks z tej sytuacji.

zgadzam się w 100%

Oczywiście nie wykluczam, że uzyskana ze sprzedaży tego auta kwota zasili konto fundacji wspierających leczenie dzieci. Jednak patrząc na to co siędzieje z tym autem do tej pory raczej w to wątpię.

Oby twoje wątpliwości nie miały racji bytu,bo wtedy szkoda dzieciaków tylko będzie