traszka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Proponuje taką, przynajmniej nie będzie się zawalidrogą na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Zawalidroga jest kierowca nie samochod Bo kierowca "muł" bedzie zawalidroga nawet w Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Dobrze piszesz deeper Autko fajne nawet bardzo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Autko napewno fajne tylko ten kolor... :-/ No i mogli dac inna kierownice, ta z Laguny Coupe jest swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie doczekałem do TCE 130 od poniedziałku drożeją Megany o 2500 zeta, w takiej sytuacji zamówiłem TCE 180 z PK8454, przyciemniane szyby tył, kolor nie muszę pisać, oczywisty, sportowy musi być surowy i nie udziwniałem. Oczywiscie kupeta. @thomaskce, może nasze kupety spotkają się, ona bardzo częto będzie na Medyków, Francuskiej, Ceglanej i Ochojcu. PS. Jak ktoś decyduje sie na zakup to system przyjmie może jutro do 10 godz z gwarancją ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Nie ma sprawy traszka tylko chyba troche poczekasz na swoje cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Jaki termin odbioru Ci zaproponowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Od 2 marca, po zmianach akcyzowych głupieje system, raz pokazuje czerwiec, raz kwiecień. Mnie nie spieszy się, w przeciwnym razie przykryłbym ze składu, bo jak na zachodnie standarty to jest popularne wyposażenie. PS @thomaskce te zdjęcia twojej kupety to czasem nie robiłeś na Zadolu przy Gdańskiej bo podobne wieżowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ta jest super http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDet...mp;pageNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ciekawi mnie, czemu zrezygnowali z elementu w przednim zderzaku, który wyróżnia wersje coupe? dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi