JaJuzWiemKto Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Cześć! Zastanawiam się nad zakupem Magane I. Co możecie powiedzieć o tym egzemplarzu: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7930919 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Można powiedzieć tyle co jest napisane. Musisz zobaczyć na żywo, przejechać się i porównać z innymi Megane. Ja widze, że tylna klapa źle spasowana, może dzwon. Przedni zderzak ma inny kolor, ale każde auto ma swoją historie zwłaszcza z przebiegiem okolo 200tyś, patrz kierownice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJuzWiemKto Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Na zdjęciu widać wyciek z silnika. Czy to może być jakaś poważna sprawa? Silnik przez to może być uszkodzony? Co trzeba z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja się nie znam na sprawach mechanicznych to już sie musi ktoś inny wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 mi raczej ten wyciek wyglada na wymiane termostatu bo jak sie przypatrzycie dokładnie to jest silikon świeży i cała obudowa mokra a olej to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jak dla mnie trochę za tania jak na ten model i wyposażenie, okazje nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jeżeli jesteś nią zainteresowany to proponuje się wybrać z jakimś mechanikiem lub kimś kto się troszkę zna i oglądać :) z fotek mi się podoba :) jedyne co to jak pisano wyżej klapa tylna chyba troszku źle spasowana. Co do odcieni np. przedniego zderzaka to po fotkach ciężko to zauważyć W każdym razie dokładnie obejrzeć autko :) pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 faktycznie klapa tylna troszkę nie tak leży, nawet jeśli zderzak był malowany tj pikuś. Jak za te pieniądze to uważam ze warto obejrzeć-tylko sprawdż progi i stan blacharski-wiadomo na fotkach lakier-igła a potem w realu pełno rys,zadrapań itp...no i ten wyciek obadaj z mechanikiem najlepiej cena jest jak najbardziej ok,tj rok 96 a te roczniki po więcej niż 6500 nie schodzą. jak kupisz to daj znać czy masz instrukcje do webasto-chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Auto było sfotografowane na myjni więc może, wodą się dostała pod maskę.Ja przy kupnie Megane, pojechałbym na przegląd. Sprawdził zawieszenie, bo ono troche zawsze chałasuje, więc trzeba sprawdzić czy coś się nie dzieje. Wszystko zależy od wkładu początkowego. Jeśli interesuje Cię tylko Megane to przejedź się kilkoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJuzWiemKto Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 No i sprzedana już, niestety nie mi (chyba niestety). Jak znajdę kolejne ciekawe dla mnie egzemplarze to znowu się zwrócę o ocenę, bo chciałbym na tym forum zostać stałym członkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi