Adrian77 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam Mam problem z kierunkowskazami w Megane Scenic z 1997 roku. Nie działają mi one w ogóle. Według mnie nie działa przerywnik lub moduł sterujący kierunkowskazami (nie wiem czy moduł sterujący kierunkowskazami jest przerywnikiem). Może ktoś mi napisać, gdzie są położone te części i jak je wymienić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 sprawdzałeś bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Tak są dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jak dla mnie przekaźnik do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77 Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 A gdzie jest przekaźnik? Jest on gdzieś koło skrzynki bezpieczników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Sprawdź bezpieczniki na podszybiu. U mnie w DTI 99rok są pod plastikiem pod wycieraczkami dodatkowe. Jeden mi poszedł i ani kierunków ani postojowych nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przekaźniki są pod skrzynka bezpieczników w kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi