rectosei Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Przeczyściłem porządnie prawy, przedni zacisk hamulcowy, bo niestety klocki piszczały podczas normalnej jazdy. Wyczyszczone, prowadnice klocków nasmarowane smarem miedziowym więc mam nadzieję że na pewien czas będzie z tym spokój. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 uszczelniłem wąż przy termostacie, na obudowie gdzie przychodzi wąż był brzydki odpływ i trochę leciało z niego :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario022 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jestem na etapie wymiany sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A ja dość fajnym środkiem o nazwie EROS od firmy BEPS wyprałem wnętrze samochodu. Fakt że miałem w pewnej chwili dość jak już na trzecim fotelu z kolei płyn wywabił plamę z kawy ale po chwilach męczarni i krótkim czasie plama znikła, ta widoczna oraz ta wsiąknięta. Wnętrze teraz jest czyste (wygląda z pięć lat młodziej) i pachnące świeżością. Opłacił się włożony trud w wypranie auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 wreszcie zamontowałem alu 16'',teraz Renia wygląda duużo lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zatankowany do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 dziś zrobiłem już "większą połowę" instancji pod komputer pokładowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 własnie zatankowałem do połowy...bo kaska się już kończy :-( lepper_pl :) masz juz licznik ?Ja dalej szukam ,ale ceny takiego z białymi tarczami kosmiczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 cóż przygotowałem auto do pochówku :-| zabrałem koło zapasowe, oleje , klucze, cb, radio itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zmieniłem klocki i tarcze + olej z filtrami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dziś wymieniłem tuleje tylnej belki :) oj było pracy. Autko jak nowe tanim kosztem (90zł) tylko części :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Meganka mojej dziewczyny dostała nową poduchę silnika i nowe siłowniki tylnej klapy :) Mój Rekordzik za to dostał nową rurkę układu chłodzenia, bo stara 'wzięła i pękła' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Scenic dostał sworzeń wahacza i kompletne sprzątanie + mycie po 5 tys km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 w środę meganka dostała gejlooki czarne na tył :) brudna bo kanalize kopią a ja garażu nie mam, ale już w poniedziałek nam drogę zaczną robić i będzie cacy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 wymiana 4 świec żarowych 200zł + Cena Wymiany 100zł :-/ . Do tego czeka mnie wymiana przewodu paliwowego :-/ :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi