19Urban94 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Umyłem po raz drugi dzisiaj, nałożyłem dressing na opony i plastiki, odkurzyłem wewnątrz, nałożyłem dressing na plastiki wewnątrz autka... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Mimo zapowiadanego deszczu umyłem autko założyłem letnie oponki. Przy okazji zrobiłem obsługę hamulców (czyszczenie zacisków, klocków, czyszczenie bębnów). :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Zrobiłem porządek w skrzynce z narzędziami, to co ma być w domu wreszcie jest w domu a co w aucie, jest w aucie... Zaraz ide myć komorę silnika.. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 19Urban94, pamiętaj: "częste mycie skraca życie" Ja jeszcze nic nie zrobiłem, ale pogoda zachęca chociażby do popatrzenia na własne cudo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Komora silnika wymyta w miarę możliwości... meganecoupe02 - zależy jak i czym myjesz i co robisz po umyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Naprawiłem lampki tylne sufitowe już działają tak jak trzeba :lol: koszt naprawy : 0 zł czas : 5-10 minut ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Uderzeniem otwartą dłonią naprawiłem brak światła stopu w tylnej lampie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wsadziłem dywaniki po odkurzeniu i pstryknąłem pare fotek... Oto one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 założyłem alu ,i umyłem Renatę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 również założyłem nowe aluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 pojechałem na przegląd ,następnie wymieniłem w garażu sworzeń wahacza i 4 tulejki gumowe (sasic )na stabilizatorze . ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 napiszę co było robione w tym tygodniu: umyty ręcznie, przeszedł przegląd techniczny - dobra rada pomyśleć nad przednimi klockami. Decyzja wymienić z 2 powodów: nieoryginalne piszczą jak cholera :-/ no i zużycie. Tata zdecydował się na wymianę w Carrarze i pewnie też zrobi ten przegląd Eco by zdobyć 100zł na serwis Plan na ten tydzień przegląd Gazu pewnie wymiana filtrów. Mam nadzieje że nic więcej. A i jeszcze zmienić opony na letnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robo12121 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ja umyłem dziś megi i w końcu forumowa nalepkę przyczepiłem na klapę bo w zimie jakoś nie bardzo miałem ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 umyłem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Renia doczekała się wreszcie odkurzania po zimie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi