gućka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 prośba o opinie,rocznik 2004, przejechane ok 60tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Od 2004 Meganki II miały poprawione wiele rzeczy i usunięto wiele usterek które się psuły. W sumie końcówka 2003 roku jest już wolna od wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gućka Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 no własnie chodzi mi o bezawaryjność i dobre przyspieszenie, bo samochód mi sie bardzo podoba ale słyszałam ze generalnie meganki sie psuja, ale jak mówisz ze od konca 2003 już jest lepiej to jest nadzieja ze to jest dobry wybór:) teraz jezdze oplem - ma juz 7 lat a w zasadzie nic do niego nie dołożyłąm (odpukac;) [ Dodano: 2007-04-04, 20:51 ] ps. wyczytałam też ze mocno skrzypi tylna klapa - czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Mi nie skrzypi. Mi się tłukła bo zamek się odkręcił. Sciągnąłem plastik (2 sek) dokręciłem kluczem i się nie tłucze. :) Coś napiszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja podczas jazdy po dziurach nie slysze zadnych dzwiekow wynikajacych z zlego stanu wykonania pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Napisz coś więcej o silniku 1,6 bo ja się za bardzo na nim nie znam :-/ Bo ja Koleżance napisałem mniej więcej... O przyciskach w klamkach, felernych rocznikach i takich tam, ściąganiach i zerowaniu kąta wspomagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja juz troche informacji napisalem Kolezance na PW ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi