K1LL3R Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Planuje zakup jakiegoś nowego autka i nie chce sie rozstawać z Meganka. W mojej okolicy znalazlem taką właśnie LINK I się zastanawiam czy wartoby w nią inwestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Moim zdaniem, Meganki w wersji sedan- saloon, sa autkami dla osob "dojzalych" cokolwiek to znaczy, wiec tuningowanie go jest troche smieszne. Sam mam taka wersje, tyle ze 1.4ccm i to troche za malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider-pl Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wyczesana :P Tylko ten spojler niepotrzebny, moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 A co myślicie o tej, choć nie sedan ale kombi i z 2,0 silnikiem http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8286085 Auto miało jakąś kolizje w prawy przedni błotnik, ale myśle że cena nie wygórowana jak za ten rocznik i taki przebieg. Proszę o Wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 przebieg wydaje mi się kręcony.. osobiście nie wierze w takie przebiegi samochodów sprowadzonych. Wyglądają jak nowe, bo często jest tak (np w Niemczech) osoby mają po 100km do pracy, ale cały czas autostradą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskinia Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja niedawno kupiłem Renię w sedanie. 2004r i przebieg...46kkm :-> Krajowa, pierwszy właściciel, serwisowana. Aha-Motorek 1,6 Fajna wersja-półskóra, alu 16 cali i tym podobne smaczki, tylko klima jest manualna. Dałem 25tys. Zmieniłem z Corolli, więc niektórzy pukają się w czoło, ale co mi tam 8-) Na razie jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A ja zakupiłem auto z drugiego ogłoszenia i się chwalę P.S. Temat do zamknięcia/wygaszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi