Shymek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam - mój znajomy produkuje różne gadżety do aut ze stali nierdzewnej. Ma w ofercie troszkę róznych takich do Meganki. Jeśli byłoby zainteresowanie upiekszaniem autka to przedstawiam poniżej ofertę: 1. nakładki na pedały - 100 2. nakładka na tylnią półkę - 100 3. progi - 120 (2 drzwi) i 140 (4 drzwi) 4. to takie coś w podłokietnik z tyłu - 60 5. nakładka na wyświetlacz radyja - 20 6.podstópka - 50 7. nakładka na zegary - 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 nakładki na pedały jak zrobi do Scenica I biorę od ręki. może bym też na progi wziął komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Zorientuję się co jesteśmy w stanie wymodzić do Szczeniaczka I jeszcze drugie zegary do Megi2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ja planuje takie nakładki na progi kupić do Megane I ph I 5d,jeżeli znajomego zrobi takie taniej niż na allegro to biorę też ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino87 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Nice, a nie macie czegoś dla jedynki? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZET Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Shymek, widzę że już przeniosłeś temat z KRC są jakieś zniżki za zakup kilku sztuk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dziś rozmawiałem osobiście bo odbierałem swoje nakładeczki Oczywiście przy zamówieniu kilku sztuk liczyć na rabat można - sprawa do dogadania :) P.S. Zapomniałem napisać że nakładki na progi są w wycięciach rombów i napisów podklejone najprawdziwszym karbonem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Shymek, to dowiedz się ile by kosztował komplet na progi do Scenica I... pewnie się znajdzie parę osób chętnych oraz nakładki na pedały bo moje gumki to już znikły i muszę coś na dniach kupić... a te wyglądają kozacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TouRinG Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mam takie może trochę nietypowe pytanie Jest tam już jakieś przygotowanie do montażu?? (jakaś taśma dwustronna czy coś) Czy trzeba we własnym zakresie pomyśleć??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 pewnie się znajdzie parę osób chętnych oraz nakładki na pedały bo moje gumki to już znikły i muszę coś na dniach kupić... a te wyglądają kozacko To fakt wyglądaja dobrze. Ja chętny na nakładki na pedały + podkładkę pod lewą nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam Jak do Scenica kilka osob sie zbierze to wykonam projekt.Do megane powstanie najpierw podstópka i jesli będzie zainteresowanie na zachodzie to będe wymyślał inne rzeczy z nierdzewki.Zapytania itp piszcie na [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Jest tam już jakieś przygotowanie do montażu?? No właśnie. Jest czy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 alanos, witam ja myślę że spokojnie się znajdzie parę osób chętnych ja mogę powiedzieć że zamawiam nakładki na progi + nakładki na pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Mocowanie nakładek progowych na taśmę piankową dwustronną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych1 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 czesc kolego a te nakladki na pedaly pasuja do scenica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi