Gogol Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Witam, Czy jest możliwość zrobienia kpl. nakładek na progi do Megane III ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 WitamJak do Scenica kilka osob sie zbierze to wykonam projekt.Do megane powstanie najpierw podstópka i jesli będzie zainteresowanie na zachodzie to będe wymyślał inne rzeczy z nierdzewki.Zapytania itp piszcie na [email protected] Pozdrawiam Myślę że tu macie wszystkie odpowiedzi zawarte :) A czy pasują - to tak na oko trudno mi powiedzieć - jest ktoś na miejscu w 3Mieście ze Szczeniakiem albo megi1?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 di Megane I raczej nie beda pasowac, Megane III na żywca jeszcze nie widzialem,ale zapewne powstanie kilka rzeczy do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Może by zrobić projekt nakładek progi+pedały i jakieś "zapisy" tak jak to ma miejsce w przypadku dystrybucji naklejek z logo forum. Można na próg wrzucić logo Ja byłbym zainteresowany takim kompletem do MI phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja - jeśli mi wolno - prosiłbym o sprawdzenie maila i w miarę możliwości: odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Bardzo podoba mi się Jestem zainteresowany nakładkami na pedały do MI PH2 (coupe choć nie ma to znaczenia w tym przypadku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja bym sie pisał na nakładki na pedały do Megane III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja - jeśli mi wolno - prosiłbym o sprawdzenie maila i w miarę możliwości: odpowiedź Nakładeczki będą na spocie PIKURa tak jak pisałem :) W niedizelę 12:00 Aquapark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 tak wygladaja pedały do megane II wersja ostateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 To co i jak? Do kogo i gdzie zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 najlepiej na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Pytanie, pasują te nakładki do meg 1 ph2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alanos Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 co to ph 2?zrob zdjecie obecnych pedałów a ci powiem [ Dodano: 2009-03-25, 14:44 ] Jutro mam nadzieje zaprezentuje podstópke i pedały do Megane I.. 8-) [ Dodano: 2009-03-30, 14:46 ] a tak wyglada zestaw do Megane I. ceny takie same jak do II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Ja - jeśli mi wolno - prosiłbym o sprawdzenie maila i w miarę możliwości: odpowiedź :P Ja Cie bardzo przepraszam - na spot nie dotarłem z braku auta. Ale mozemy się jakoś zgadać na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 alanos, czyli zestaw jak na foto do megi 1 -150zł + koszty wysyłki czy to już w cenie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi