evo Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Chciałem taki temat załozyć w dziale z warsztatami, ale tam jest podział na województwa, a tutaj moga wszyscy pisać. Zakładam, bo jak zobaczyłem te linki pod (4 /339)- na http://start24.pl/www/nowe/ Lista najgorszych warsztatów - forum gazety; ZOJAN - Wrocław - "ulubiona" firma internautów, która chyba już zmieniła nazwę z powodu "miłości" klientów; Autocentrum.pl/?FF=274 - ranking ASO; Ranking warsztatów - także AutoCentrum.pl (link do AutoCentrum także na stronie głównej Start24.pl); Warsztatysamochodowe.pl - ogólnopolski katalog warsztatów samochodowych. - to mnie rozwialiło :) Jednemu kolesiowi kazali zapłacić nawet 6000 zł za naprawę auta wartego 5000 zł :) Moje wtopy ograniczają sie do tego, że warsztat bierze za częsci 50 zł wiecej niż na allegro + robcizna + czasem wyrównują sobie do okręgłej sumy (w górę rzecz jasna :) ) więc jest to do przełknięcia. Choć staram się generalnie wszystko sam kupować i dać im to do wymiany/założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi