K1LL3R Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Może mi ktoś doradzić czy warto zainwestować w tą oto Meganke: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7897775 Warto, czy szukać innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolex Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Błąd: Strona o podanym adresie nie została znaleziona. chyba szukaj innej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Poprawiłem linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 K1LL3R, niezły przebieg, mój z 2004 miał 145KKm. :-P Ale nie ma chyba ASR bo nie widzę wyłącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Powiedziałbym, że cena dość niesamowita, Info Ekspert wycenia takie autko na ~28000. Nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale warianty w takim przypadku są tylko dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jedź, obejrzyj, zacznij od miernika lakieru, a potem zobaczysz czy warto dalej inwestować w nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Gdzie jest zlokalizowany wylacznik ASR w Megane II, bo o tempomacie i innych sprawach juz wiem sporo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 o tempomacie i innych sprawach juz wiem sporo to właśnie obok włącznika tempomatu jest ten od ASR ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 http://www.wroom.pl/renault-megane-rok-od-...y-malejaco.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi