goliat79 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 mam megane 1.9dci jaK najlepiej podnies moc ile to kosztuje i gdzie to zrobic jakie efekty!??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 skąd jesteś? bliżej Łodzi byłby ktoś inny ale Ci tutaj to fachowcy godni polecenia http://www.tdi-tuning.pl/home.htm popytaj może francuza zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Maja tam w tabeli przyrostow wszystkie wejsje 1.9 dci takze powinni robic, bo jak nie robia to po co by to zamieszczali w tabeli? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 nie zaglądałem głębiej :) , wielu TDIkowców u nich majstrowało z mapami ECU. Moge ich polecić. O wpadce nie słyszałem a właściciel to inżynier zapaleniec, sam dłubie w mapach. Oczywiście kosztuje to odpowiedni pieniądz ale myśle że warto. Natomiast jeżeli jesteśz okolic Łodzi to taniej a równie dobrze robi TDIki Sebastian nr 508146945, być może i na francuskie CDI sie nie skrzywi. Powiedz, że masz namiar od Vivaldiego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 francuskie CDI i znów :-P DCI to francuskie a CDI to niemieckie :-P Vivaldi, ty się nie zmieniasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 eeeeeeee nie miałem tego na myśli :) chodziło mi o DCI :) , ale coś w tym jest że do turbodiesli niemieckich mam jakiś wiekszy szacunek, być może nie uzasadniony ale lubie ich rozwiązania : proste i dlatego działające dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Tak. CDI na common railu PSA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Chciałoby sie co ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Vivalidi. A tak nie jest?? Kiedyś czytałem że Merc miał kupować albo kupował wtryski z PSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 co najciekawsze autorem technologii common-rail był fiat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 a to już insza inszość że generalnie jest kilku producentów pewnych części lub podzespołów trafiających pod różne skrzydła (marki). Pracuje w branży motoryzacyjnej (szczelki szyb do wszystkich marek) i wiem też że co lepszy producent aut to lepsze (cięższe) audyty jakościowe i wymogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 To tak samo jak w 90% samochodow sa szyby produkowane przez Saint-Gobain SEKURIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 polecam firme masters tuning oraz compsport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 a ja polecam TEN temat jesli chodzi o rozmowy o firmach :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 ktos z forum uzywa opisji szukaj ? sa juz chyba ze 3 tematy o chipach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi