m-c-ool Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam wszystkich , mam taką sprawę czy znacie jakiś dobry środek do czyszczenie/prania tapicerki samochodowej ? bo po 8 latach użytkowania wypadało by ją wyczyścić a w myjni powiedzieli mi 170zł ;/ , jakie są wasze propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 jakie są wasze propozycje ?zapłać na myjce,niech Ci gruntownie wypiorą,maja środki czystości których nie kupisz w detalu.Te wszystkie pianki i inne wynalazki są dobre na krótką metę.Zresztą sam sobie tak nie wypierzesz jak zrobia to profesjonaliści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 m-c-ool, zgadzam się z waldkiem. Sam próbowałem kilku i niestety bez efektów, a cena nie jest zła w Krakowie chcieli ode mnie 250!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH postanowiłem jednak sprawdzić działanie środków do czyszczenia tapicerki w Kaufflandzie był w promocji taki hmmm sprej/pianka z firmy K2 , kosztował aż 15zł i dałem się do czyszczenia tapicerki oto wyniki dół jest umyty a góra nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To chyba się przejadę do Kauflanda dzisiaj,efekt ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Stosując takowe pianki brud ścierasz tylko powierzchownie, reszta jest wchłaniana przez gąbkę fotela. Jedynym w zasadzie skuteczny sposób to odkurzacz piorący. Potem ozonowanie wnętrza i jest naprawę czysto i pachnąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 m-c-ool, zrób proszę fotki za tydzień Ta pianką tylko równiomiernie rozprowadziłeś brud,dlatego taki efekt i wydaje się,że jest czyste ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Rbit przymierzam się do prania środka mojego Scenica. Znasz kogos sprawdzonego, rzetelnego kto w Bielsku zrobi to za godziwe pieniążki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja może w weekend swoją wypiorę w środku w końcu Jeżeli się za to zabiorę, to postaram się wrzucić fotki przed i po z opisem czego użyłem ;) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 m-c-ool, szkoda kasy na tego typu pianki, lepiej oddać do prania wydac 100-200zł zależy gdzie i efekt dopiero wtedy widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 kbarann, 100% racji. Szkoda kasy na badziewie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 panowie panowie , co wy gadacie !! wiecie ile dałem za pianke? 15zł !! a efekt jest i to duży , wszystkie zabrudzenia z drzwi od trzymania rąk itp. itd. wszystko zeszło , plama która jest widoczna na ZD to tylnie siedzenie, ta plama tez zeszła i to całkowicie a przy okazji nawet ładnie pachnie (odświeżacz do powietrza gratis ) Mówicie co chcecie ale ja jestem zadowolony pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ta plama tez zeszła i to całkowicieta plamę gąbka wchłonęła Ale skoro jestes zadowolony...to pianka spełniła swoje zadanie. ;) Ja bym przynajmniej tą metodą auta nie czyścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 ja jestem zadowolony , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 jestem zadowolony i o to chodzi :-P Ja niestety nie byłem zadowolony, czyszczenie różnymi sprayami, piankami nic nie dało. D..pa zbita i kasa w piach, a do tego nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi