my_kel Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam Od zawsze borykam się z problemem (pewnie nie tylko ja) jakiego mechanika, lakiernika, gazownika, elektryka itd, wybrać i do jakiego się udać z samochodem. Ludzie zakładali jakieś posty, gdzie można było wypisać polecanych oraz takich, do których nie warto się wybierać i zostawiać im naszych furek. Posty te zawsze gdzieś ginęły w gąszczu, nie były spójne i nie zawsze dało się z nich wywnioskować jednoznaczną ocenę. Postanowiłem temu zaradzić. Stworzyłem stronę, na której można oceniać takie właśnie punkty usługowe. Oczywiście im więcej ocen, tym bardziej wiarygodna jest opinia o danym punkcie usługowym. Póki co służy jako baza danych takich punktów. Jak na razie dodałem tam ponad 20 000 punktów, przy czym w dziale "Motoryzacja" jest ich ponad 6 000. Jeśli będzie jakiegoś brakować (a pewnie tak będzie) to można je dodawać. Strona jest w wersji beta, więc mogą się na niej pojawić problemy. W takim przypadku proszę o informację za pomocą formularza. Za korzystanie nie pobieram żadnych pieniędzy, ale rejestracja i logowanie są konieczne, żeby przykładowo ktoś nie nabluzgał w komentarzu (takie konto zostanie zablokowane) albo nie dodał więcej ocen niz jedna. A zatem zapraszam na stronę. nrazy.pl Do adminów. Czy można ten post podpiąć, żeby jak najwięcej ludzi miało świadomość o istnieniu takiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi