Victorio Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 przebieg - 62000 km. Auto posiada ABS, wspomaganie, CZ, klimatronik, komputer pokładowy, 4xelektryczne szyby, 8 poduszek powietrznych, radio. Mało pali, jest garażowany, stan lakieru i tapicerki idealny, wygląda jak z salonu - oglądałem auto wygląda naprawdę jak nowe. cena 25000 obecny właściciel posiada auto 2 lata, sprowadzone prawdopodobnie z Francji co o tym sądzicie? ps. co to znaczy CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibbler Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 CZ - centralny zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 sprawdź w aso przebieg po numerze vin, bo coś mały jak na ten wiek i silnik, po co kupować diesla przy przebiegu rocznym 10 000? sprawdź też dobrze wtryski bo padają w tym modelu, choć jeśli przebieg oryginalny to powinny być jeszcze ok no i jakieś zdjęcia albo link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorio Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 ten przebieg jest możliwy, bo to od niedzielnego kierowcy, zresztą zarzekał się, że sprawdzał to w aso tak, czy tak ja napewno jeszcze sprawdze. Jak to jest z tymi wtryskami, mogą mi to w aso sprawdzic? ew. ile kosztuje wymiana ? a co do ceny, to nie jest trochę zawyżona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi