bartek581228 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 witam posiadam scenic 1,6 koniec roku 97 z automatyczna skrzynią biegów po 2 tyg od kupna auta zaczęła umierać dzisiaj juz ledwo jeździ stwierdziłem ze wsadze tam manualną skrzynie a plan jest taki zeby kupic anglika przełozyc co trzeba. czy ktos robił cos takiego ? jakie problemy co niepasuje prosze o odpowiedź ponieważ jutro prawdopodobnie przyjedzie do mnie anglik wiec juz bedzie za puźno a dzisiaj jeszcze mogęsie wycofac więc jesli ktos posada informacje jak to zrobic i czy sie da to poprosze . pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zerknij nato: http://moto.allegro.pl/item595648049_autom..._16v_99_03.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek581228 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 dzieki . przeszukałem allegro . ja mam 1.6 8 v a to jest do 1.6 16 v pozatym uzywany automat to róznie z nim bywa [ Dodano: 2009-04-12, 10:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A nie lepiej zregenerować tą skrzynkę automatyczną ? U mnie przed kupnem była robiona skrzynia - wymiana tarczek - i wiem że zapłacili za to ok. 1 tys. zł. Więc zastanów sie czy nie lepiej ja po prostu naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek581228 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 2.5 tys kosztuje remont skrzyni (umnie tez spalone tarczki) cena = 1200 złczęsci + 1200 robocizna (jesli niewyjdzie nic wiecej po drodze ) dzisiaj zakupiłem scenica z manualną skrzynia i bede przekładał zyczcie mi szczęscia acha czy wie ktos jak jest z jazdą na angielkskim ubezpieczeniu ? po polsce ? odrazu powiem ze mam do sprzedania większosc częsci jesli by ktos potrzebował to pisac gg 5256967 kom 603675177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 To drogo Ci policzył, oj drogo ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek581228 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 tak kosztuje robota skrzyni i kilku gosci pytałem i cena była zawsze podobna nikt za darmo nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi