pecado Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 poprawcie jeśli sie mylę, 6 biegowe zaczynały sie w Expression? W Ph. 2 uzaleznione było to od silnika - benzynowe 2.0 i diesle 1.5 v. 105KM, 1.9 oraz 2.0 miały 6.cio biegową. Wcześniej nie wiem jak to było rozdzielane, ale ja się załapałem Zresztą na zdjęciach widać, że gałka jest od 6.cio biegowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbebus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 witam, mijają 3 dni i co ..... pan z renault nie chce ze mną rozmawiać, zapytałem tylko o VIN i wykaz wyposazenia z jakim auto wyjechało z fabryki, oraz o historię serwisową pojazdu na podstawie VIN'u.... trudno widocznie mają coś do ukrycia szukam dalej pozdro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi