lc24 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, mam pytanko: zamierzam kupic renault megane z 1999-2000r z silnikiem benzynowym 1,4 16v lub 1,6 16v. Jaka instalacja gazowa jest wymagana do takiego auta??? Czy musi to byc sekwencja??? Jaka bedzie cena takiej instalacji?? prosze o podpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Plastykowy kolektor sekwencja zalecana!!! choć niekoniecznie, co do cen to są one że tak powiem regionalne ale powyżej 2500 zł za sekwencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 tylko sekwencja, wszystkim innym zniszczysz albo silnik albo własne zadowolenie z jazdy. Koszt od 2900 (ale nie polecałbym). Trzeba dać 3500 i śmigać latami bezproblemowo. Ja polecam Omegasa LandiRenzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ja polecam Omegasa LandiRenzo. A czemu polecasz te wymienione a odradzasz inne (jakie konkretnie i dlaczego)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Właśnie miałem napisać zapytaj się Lewego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 bo LandiRenzo miałem już dwie instalacje (drugiej generacji). Kompletnie żadnych problemów przez 50 000 i 70 000km. Co do Omegasa słyszałem że ma głośne ale bezawaryne wtryski. Te tańsze potrafią sie sklejać. Innego uzasadnienia nie mam po za tym że uważam LandiRenzo za wartą swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 A ja uważam Staga 200/300 za bardzo wartego swojej ceny, mimo że Ty go nie polecasz bo kosztuje 2500zł. NAtomiast szczerze odradzam Diego/Ego/Sirocco. To wszystko jedna instalacja. Tragiczne wtryski Matrix, awaryjne reduktory, cuda w sofcie powodujące częste rozjazdy czasów wtrysku. Kilka razy jeżdziłem też 1,4 16V z instalacją Mistral. Bardzo ładnie to chodzi, ale cena wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert S Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Potrzebuje namiary na żetelne warsztaty montujace LPG w okolicach Turka, Konina woj Wielkopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi