Szczawik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Z kad ja mam wiedzieć jakie jest wejście na zmieniarke do mojego oryginalnego radia w Megance??Na allegro widzę różne zmieniarki w różnych cenach i różnych wtykach.Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Renault w 1999 roku zmieniło kostki, a że ty masz megane 96 to masz na stare kostki prawdopodobnie powiedz jakie radio masz bo bez tego ciężko cokolwiek więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Mam takie radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tudio24.prv.pl/"]http://[ciach]tudio24.prv.pl/ na powyższej stronie, w dziale car-audio/OEM/Renault masz opis tego co Ci potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ale powiedz mi które to jest wejście na zmieniarke w moim radiu.A na tej stronie to się ogarnac nie moge tyle tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 tu masz odpowiedź jakie jest złącze (ISO-C3) jak wół jest napisane na stronie studio24, tylko Ci się nie chce szukać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 No może i jest napisane,tyle że ja się zabardzo na tym nie znam więc....sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 gdzie tą zmieniarkę chcesz zamontować? w schowku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 w qpetce jest miejsce w bagażniku po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Myślałem że może pod siedzeniem pasażera.Tam jest dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 no jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczawik Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Może i zamontuję tam gdzie mi będzie pasowało....ale gdzie tu kupić zmieniarke...? :roll: Na Allegro są ...ale te ceny......za 300zł to ja wam mogę sprzedać 3 moje zmieniarki i radio jeszcze dorzuce.300zł to przesada jest.A kupić chce bo kaseciaka nudnawo sluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi