Silver Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 26.03.09 Na zawodach AKP zajęło 2miejscę w car audio na 37 aut myślę że to dobry wynik ;) 1 Pomiar na samych Tweeterach wyszło 112,6 decybela perfekto ;) 2 Z zabudową bagażnika wyszło 127,9 jestem bardzo zadowolony 25.04.09 Zawody MastersAudio na 26 podchodzących aut z poważnym sprzętem 1 miejsce ;) 1 pomiar Same Tweetery 116,2 szczyt juz chyba osiągnięty 8-) 2 pomiar z nową zabudową 142,6 decybela ;) nie spodziewałem się tego :-P kolega który zajął 2 miejsce miał 142,5 decybela jednak zgodnie sędziowie uznali żelazko zwycięstwem również za czystość i zrównoważenie dźwięku ;) Teraz czas zająć się wyglądem zewnętrznym ;) jednak póki co świętuje ;) [popracowałem nad twoją wypowiedzią od strony językowej - bo tego nam tu brakuje ;) - bronius] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 no no kolego Silver, to dzisiaj w Krzepicach będziesz nam za DJa robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 waldek708, kazałem gojgienowi coś wam przekazać :-P wybaczcie ale miałęm dziś bardzo ważny egzamin ustny z matmy i polaka :-? zdany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 haha Na czym był robiony pomiar? i kto był sędzią? Na tych Borkach ma być niby EASCA, to też startuj Pogratulować osiągnięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 _Marcin, Na pewno wystartuję ;-) Pomiar był takim urządzeniem do szybki przyklejonym nie wiem jak to się nazywa sędziowie byli z MastersAudio 4 ludków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerman Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 to pochwal się czym osiagnąłeś takie wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Silver, gratulować więc ciężka prac oraz kasa włożona w zabudowę opłaciła się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi