snoszmen87 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Mam meganke z 99r 1.4 RT z sekwencyjnym gazem IV generacji firmy prins. Jakże zachwalany, nowoczesny i niezawodny. Niestety okazało się to nieprawdą :/ Auto rzuca, gaśnie w czasie jazdy, na skrzyżowaniu (zgroza). Gazownik stwierdził ze jest to poważna awaria komputera bo niby podpiął swój i wszystko działa. Na dodatek owy komputer robi tez niezłe zamieszanie na benzynie. Musze dodać ze wymieniałem filtry, membrany i parownik 2 tyg temu. Może ktoś miał kiedyś taką sytuacje i wyszedł z tego bez większej szkody. Bo koszt naprawy sięga ok 600 zł i to nie w Polsce tylko w Holandii. Może pan gazownik chce po prostu na mnie zarobić ?? Piszcie co sądzicie na ten temat. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 wymieniałem filtry, membrany i parownik Membrany są w parowniku, więc chyba ktoś Cię zrobił w balona ze zdublowaną wymianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi