toudi158 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witam mam przyjemność pisać pierwszy raz na tym forum, Zarazem chciałem się pochwalic iż dziś zostałem mam nadzieje szczęśliwym nabywcą Renaulta, dlatego prosiłbym was o wrzucenie fotek tu na forum po tuningu ponieważ nie moge znaleźć na forum. chodzi mi głównie o tapicere alufele itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 tu masz alufele po tuningu żart oczywiście 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 dzial "nasze auta" tam coraz wiecej fotek sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zobacz jeszcze tutaj ftp://renault:[email protected]/Fotki/Megane/ ew. ftp://renault:[email protected] w dziale fotki katalog megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi