mi3ciu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam czy jest mozliwe zeby pirotechniczne pasy wystepowaly bez poduszek powietrznych ? i czy jest taka wersja Megane ktora ma taka kierownice : http://moto.allegro.pl/item622038947_super...pelna_elek.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to podpadziocha :shock: Ma klimę i elektryke a nie ma poduchy . Miałem 19-ke z 95 i maiła poduchy a tu pełne (prawie) wyposażenie i bez poduch - ssstttrrraasznnieee śmierdzi :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 VIN i do serwisu, powinni powiedziec po numerku VIN jakie wyposazenie powinna miec ta megi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi3ciu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 no dziwne to troche jest, teraz nie wiem czy to jakas podpucha z tymi pasami jest czy moze bite bylo, poducha poszla i wstawiona jest inna kierownica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 VIN i do serwisu Też prawda , a jak właściciel zacznie nosem kręcić to już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Mi jednak wydaje się, że w 96 wychodziły wersje coupe bez poduszek z taką właśnie kierownicą, ale też mnie zastanawia, że poza brakiem PP wyposażenie jest całkiem przyzwoite. Myślę, że kol. bronius może tu służyć fachową wiedzą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi3ciu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a gdzie koledzey moge znalezc numer VIN ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Pod maską na tabliczce znamionowej, na słupku bocznym pasażera jak otworzysz drzwi i w bagażniku pod kołem zapasowym i wszystkie muszą się zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi3ciu Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 a czy jest mozliwosc jakiegosz przerobienia szyb zeby byly elektryczne chociaz fabrycznie nie byly ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 pewnie,że jest. Ja w escorcie takie coś robiłem. Kwestia czy będzie łatwiej czy trudniej: Łatwiej: może masz wiązkę przygotowaną pod elektrykę,wtedy tylko kwestia siłowników Trudniej: wymiana całej wiązki od wersji z elektryką+siłowników. W escorcie miałem tą drugą opcje, w sumie dzień roboty i szybki śmigały aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 a pozatym ten silnik ma 90KM a nie 102 tak jak jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi