mikimike Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Heja jako ze jestem nowy mam andzieje, ze nie wysmiejecie mnie i pomozecie ;) 1. Gdzie moge znalezc opis ikonek w moim scenicu, ktore sa nad zegarami? Wiekszosc jest jasnych sa jednka niektore, ktorych nie znam. 2. Do czego sluzy przycisk na sterowaniu radiem przy kierownicy (ten na dole) jak go wciskam pojawia sie Lock Info..? I to tyle Dzieki z gory... Proszę zapoznać się z regulaminem forum a tam z zasadami pisania postów. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocolocoo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 2. to jest przycisk czy raczej pokretlo? bo ja mam pokretlo i to sluzy do zmian stacji, nie wiem czy o to chodzilo...hmm..przycisk? teraz nie moge sobie przypomniec dokladnie ale to chyba bylo do zatwierdzania stacji jak juz sie ustawilo ,ale nei jestem pewna,sama to ustawilam ale qrcze nie pamietam dokladnie juz;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Poszukaj tematu o instrukcjach, tam sa linki skad mozna pobrac instrukcje obslugi, zarowno twojego samochodu jak i radia i co wazne po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocolocoo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 >> http://diplodocs.pl/instrukcja-obslugi-uzy...ANE%20SCENIC-_O << a to powinna byc instrukcja, wystraczy sciagnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimike Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Dzieki wielkie instrukcja jest super. Co do polretla to nie chodzi mi o to ale o to ktore jest na dole... pokretlo o ktorym ty wspominasz jest z boku... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi