BajBus Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam, mam prośbe... prosze o wypowiedzi w sprawie tej meganki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8328128 czy do dobry silnik/dynamiczny? na co zwrócić uwage przy kupnie? czy możliwy jest taki przebieg? czy można go jakoś sprawdzić? czy warte jest tych pieniędzy? co sadzicie o tym aucie? czy ktoś ma niedaleko żeby go obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks 1234 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Zderzak nie od tego auta - przy ksenonach spryskiwacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Brak halogenów a o ilę mogę dostrzec (niewyraźne zdjęcie) to na manetce jest włącznik i nie chce mi się wierzyć, że kobieta zakłada taki wydech ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi