porbas Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkie koleżanki i kolegów. Zdecydowałem już, że następny samochodzik to będzie Renault Scenic. Teraz "tylko" kwestia znalezienia odpowiedniego egzemplarza ;-) Na początek wpadło mi w oko to autko: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8182226 Co o nim myślicie? Czy ten niski przebieg nie jest podejrzany? Zaraz będę dzwonił do właściciela po VIN... Wyczytałem "zgłoś się do dealera z VIN i sprawdź historię". Czy u każdego dealera to zadziała? Jaka jest zwyczajowa cena takiej usługi? Czy powiedzą mi jakie fabryczne wyposażenie miał dany egzemplarz? Czy ktoś w z okolic Opola nie zechciałby pomóc w oględzinach na miejscu? Jeśli znalzałby się ktoś taki - proszę o info na PW - ustalimy co jak i za ile. pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpirek Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Z informacją po nr VIN jest ciężko w aso. Kiedyś ktoś polecał aso w Koninie gdzie podobno podają info na telefon. W warszawie i w rzeszowie nic na pewno nie powiedzą...informacje poufne jak mówią-ale czemu? pozd. PS ciekawie wygląda nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 porbas, to nie takie okolice to dobre 60 km od OPOLA jest paru użytkowników z Prudnika popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi