bartos Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Witam serdecznie Lubie słuchać muzyki podczas jazdy - nie lubię za to słuchać radia. Dla zainteresowanych proponuję wstawienie tutaj swoich playlist. Zacznę więc od swojej :) Yolanda Be Cool vs D Cup - We No Speak Americano - Official -.mp3 Yaro - Rowery Dwa -Stay amp- Play Club Mix-.mp3 Where Them Girl At.mp3 Wham - Last Christmas .mp3 Wet Fingers - Malgoska 2011.mp3 Velvet - Come Into The Night.mp3 Urszula - Dzis juz wiem.mp3 Toples - Hej - Hej dobry Dj .mp3 Toony - Nasza Polska.mp3 Tomasz Niecik - Cztery osiemnastki 2010.mp3 Tinie Tempah feat. Ester Dean - Love Suicide _melomaniacy.pl_.mp3 The Cranberries - Zombie .mp3 Stauros - Jaki tu spok-j.mp3 Stachursky - nic o tym nie wiem.mp3 Shamhan Daldaev - Eto Kavkaz .mp3 Shakira Ft Pitbull - Rabiosa -English Version-.mp3 Shakira - Loca ft Dizzee Rascal.mp3 Sexualna - Seksualna niebezpieczna po polsku -Zipos---.mp3 Sami - Lato 2000.mp3 Royal gigolos - California dreamin.mp3 Pitbull Feat Marc Anthony - Rain Over Me..mp3 Pitbull - Hey Baby Ft. T-Pain.mp3 Pewex vs. Stachursky - Taki jestem.mp3 Pewex - Dziunia -chomikuj-.mp3 Peja - -ycie kurewskie .mp3 Peja - Materialna Dziwka .mp3 NORBI-KOBIETY S- GOR-CE.mp3 Nirvana - Smells Like Teen Spirit .mp3 Monopol - Zodiak Na Melanzu.mp3 Monopol - Lans.mp3 Monopol - Fabryka Hit-w.mp3 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego.mp3 Mezo - Po Robocie.mp3 Martin solveig amp- dragonette - hello - mp3.mp3 Maroon 5 - Moves Like Jagger ft Christina Aguilera -Download Inside- 2011.mp3 Maciej Male-czuk - Ostatnia nocka.mp3 Liroy - Wykompe Ci Matkie-.mp3 Liroy - To ju- jest koniec.mp3 Liroy - Pocieszki.mp3 Liroy - Kiedy- przyjdzie taki dzie-.mp3 Liroy - Kiedy jeste- na dnie.mp3 Liroy - Dzie- Szakala.mp3 Liroy - Cicha Noc cz.1.mp3 Lady Pank - Dziewczyny dzisiaj z byle kim nie tancza CD RIP.mp3 KSW 15 Sokoudjou -wej-cie na ring Mp3-prod. D....mp3 Kelly Clarkson - Mr. Know It All.mp3 kazik - wyjechali na wakacje.mp3 Jennifer Lopez - On the Floor Ft. Pitbull -Prod....mp3 Jan Bo- Pawe- Kukiz - Je-li tylko chcesz.mp3 hinder.mp3 grupa operacyjna - stan wyj-tkowy.mp3 Grupa Operacyjna - Poranny WF.mp3 Grupa Operacyjna - Prezes.mp3 Goodwill amp- Hook N Sling - Take You Higher.mp3 Funky Polak - Pami-taj .mp3 Foster The People - Pumped Up Kicks.mp3 Folder.jpg Feel the Rush.mp3 Enej - Radio Hello.mp3 Enej - Radio Hello -Paul Johns Remix-.mp3 DJ REMO FEAT. MEZO - EXTRA CLUBBING.mp3 Danza Kuduro - Don Omar featuring Lucenzo.mp3 CowdeR - Ku-ak.mp3 Cicha woda - My Remix __ anri.mp3 Ciara - Gimmie Dat.mp3 C-BooL feat. Isabelle - Body amp- Soul.mp3 Britney Spears - Till the World Ends -feat Kesha amp- Nicki Minaj-_[muzu]_.mp3 Borysewicz amp- Kukiz - Niby jestem niby nie.mp3 bo ja ta-czy- chc- .mp3 Big day - W dzien goracego lata.mp3 Alexandra Stan - Mr Saxobeat -Original Mix -.mp3 Alexandra - Pop-yniemy daleko.mp3 Akurat - Dyskoteka Gra . .mp3 Adele - Someone Like You.mp3 -- - Adele - Rolling In The Deep.mp3 Pozdrawiam ps. istnieje podobny temat ale nie chciałem go odgrzewać :) i postąpiłeś niezgodnie z regulaminem. Przeniosłem i scaliłem Edytowane 14 Grudnia 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Na ładną drogę i pogodę, kiedy można pojechać nieco dynamiczniej : 1.Steppenwolf - Born to be wild 2.The Rolling Stones - Get off of my cloud 3.Led Zeppelin - living loving maid 4.Jimmy Hendrix - voodoo child (slight return) 5.Queen - don't stop me now 6.Iron Maiden - run to the hills 7.Santa Esmeralda - don't let me be misunderstood 8.Motorhead - ace of spades A na gorszą pogodę, mniej bezpieczną drogę, albo korki : 1.Buena vista Social club - candela 2.The Stranglers - golden brown 3.Toto - africa 4.The Doors - cars hiss by my window 5.The Beatles - fool on the hill 6.Sheryl Crow - tomorrow never dies 7.Antonio Vivaldi: concerti for wind and strings Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 DubStep wszelkiej maści :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi